header vervoer
foto

Reisvoorwaarden Pura Cuba Travel

Boeking

Geheel vrijblijvend versturen we je een offerte van je Cubareis op basis van jouw wensen en ideeŽn en onze expertise. Als je tevreden bent met het programma, laat je ons per mail weten dat we over kunnen gaan tot boeking. Op dat moment ontvang je van ons per e-mail een bevestiging van je boeking en de factuur. We zullen je reserveringen van accommodatie en transport voor je vastleggen. Mocht het voorkomen dat een bepaalde accommodatie van je keuze niet meer beschikbaar is, dan nemen we hierover contact met je op en bieden we je een alternatief. Het is mogelijk dat de kosten van de reis hierdoor wijzigen.

Reisbescheiden

Zodra alles geboekt is, sturen we je de reisbescheiden per mail toe. Je ontvangt de vouchers voor de overnachtingen en het transport dat geboekt is en bovendien nog wat aanvullende praktische informatie voor je reis. Controleer of alles correct is. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, laat het ons dan direct weten.

Betaling

De factuur wordt ter bevestiging van je boeking per mail naar je toegestuurd. De aanbetaling van de boeking bedraagt 15% van de totale reissom. Deze betaling dient binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur overgemaakt te worden op rekeningnummer 200-02-195-000097-1 van Banco Nacional de Costa Rica ten name van Tangara Tours. Overige bankgegevens ontvang je op de factuur. Het restant van de betaling dien je 8 weken voor vertrek over te maken. Als je korter dan 8 weken voor vertrek boekt vervalt de aanbetaling en dient de gehele reissom per omgaande te worden overgemaakt.

Wijzigingen

Mocht je na boeking nog iets in je reserveringen willen wijzigen, dan is dit mogelijk. Het kan voorkomen dat er in dit geval wijziging- of annuleringskosten in rekening worden gebracht. We voeren alleen wijzigingen door nadat je hiermee akkoord bent gegaan.

Annuleringsvoorwaarden

Mocht je onverhoopt om welke reden dan ook je reis moeten annuleren, dan ontvangen we hierover graag een schriftelijk bevestiging.
Bij annulering is iedere reiziger de volgende bedragen verschuldigd:
- na het moment van boeking tot 56 dagen voor aanvang van de reis bedragen de annuleringskosten 20% van de reissom.
- Van 28 t/m 55 dagen voor de vertrekdatum bedragen de annuleringskosten 40 % van de reissom.
- Van 14 t/m 28 dagen voor de vertrekdatum van de reis bedragen de annuleringskosten 70% van de reissom.
- Van 8 t/m 13 dagen voor de vertrekdatum van de reis is Pura Cuba Travel genoodzaakt om 90% van de reissom in rekening brengen.
- Van 0 t/m 7 dagen voor vertrek is Pura Cuba Travel genoodzaakt om de gehele reissom in rekening te brengen.

Paspoort, visum en gezondheid

We geven je graag alle informatie over paspoort, visum en gezondheid. Je bent zelf verantwoordelijk om bij vertrek en tijdens de reis in het bezit te zijn van een geldig paspoort en visum. We adviseren om contact op te nemen met je huisarts, GGD of vaccinatiedienst over adviezen en voorschriften op het gebied van gezondheid. Je dient er zelf zorg voor te dragen dat je in het bezit bent van de benodigde vaccinaties.