header vervoer
foto

Ontdek Cuba per camper

Naast onze rondreizen per oldtimer uit de jaren vijftig, bieden we nu ook een nieuw concept aan: rondreizen per camper. De moderne campers zijn nieuw en van alle gemakken voorzien en bieden de ultieme vrijheid. De campers bieden ruimte voor maximaal 6 personen, beschikken over airconditioning, een volledig ingerichte kitchenette met een tweepits gasstel en een koelkast, een douche en toilet, een opklapbare tafel met stoelen en een uitklapbaar zonnescherm. Om ter plekke de omgeving te verkennen, kun je er ook nog fietsen bij huren. Op Cuba zijn in totaal 20 staanplekken over het westelijke en centrale gedeelte van het eiland verspreid. Hier kun je de campers op het elektriciteitsnetwerk aansluiten en van water voorzien.

Vooral voor gezinnen is een reis per camper ideaal. Kinderen hoeven niet meer urenlang op de achterbank te zitten. De kinderen kunnen op hun gemak allemaal rond de tafel zitten; spelletjes doen of genieten van het uitzicht.

Het reizen per camper biedt je de ultieme vrijheid! Je kunt ervoor kiezen om ter plekke iedere dag te besluiten waar je heen gaat of je kunt met onze hulp al van tevoren een programma vaststellen, zodat je er zeker van bent dat je een compleet en uitgebalanceerd programma hebt en geen enkel hoogtepunt zult missen. Wil je graag zowel op Cubaanse wijze rondreizen per oldtimer uit de jaren vijftig als de vrijheid van het reizen per camper ervaren, kies dan voor een combinatiereis!


camper